Henkilö joka haluaa myydä saa paikan Nurmijärvelle

Työtehtävä
Myynti
Toimipiste
Nurmijarvi
Haku päättyy
huhtikuu 30, 2018

Suomessa on yli miljoona pientaloa. Pientaloja on rakennettu paljon 60-, 70- ja 80-luvuilla ja tarvetta palveluillemme riittää. Korjausrakentamisen tarve kasvaa koko ajan saavuttaen huippunsa vasta vuosikymmenien päästä. Suomen johtavana kattojen saneeraajana olemme ylpeitä siitä, että suurin osa kattoremontin teettäjistä valitsee meidät toteuttajaksi. Se kannustaa meitä luottamaan jatkossakin vahvuuksiimme, eli ainoaan kotimaiseen toimitusketjuun, säältä suojaan 1 päivässä –toimintamalliin sekä omiin paikallisiin asentajiimme.

Laatutyöstä hyvä palkka
Myyjän työ meillä on itsenäistä ja tavoitteellista työtä, jossa hyvin tehty työ ja ahkeruus näkyy tilipussissa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, ihmiskeskeistä ja kontrolloit itse omaa työaikaasi.

Pänniikö pomotus, noin niinku yleensä?
Kuluttajamyynnissä työaikoihin vaikuttaa enemmän asiakkaat kuin työnantaja. Kollegat tsemppaa ja valmennus ohjaa ja sparraa. Haluamme, että menestyt.

Perusedellytykset
• Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä liikkuvassa työssä.
• Tykkäät kohdata ihmisiä. Asiakkaitasi tulevat olemaan alueen omakotiasujat.
• Olet hyvä tyyppi, myös omasta mielestä 😉

Ammattilaiseksi oppii tekemällä ja huipulle pääsee treenaamalla!
Sinun ei tarvitse olla valmis, koska positiivinen asenne ja sisukkuus ratkaisee. Monet huippumyyjistämme ovat tulleet muista ammateista. Jos haluat kehittyä huipulle niin meillä se onnistuu. Tarjoamme johtavan toimijan huipputuotteet, erityisen yrityskulttuurin sekä Suomen parhaan jatkuvan valmennuksen tuen.

Paikat täytetään heti sopivien kavereiden löydyttyä!
Jos haet muutosta ja haluat kokeilla niin laita hakemus!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille.

Hämeen Laaturemontti on Suomen johtava kattoremonttien toteuttaja. Kattosaneerausasiakkaanamme on vuosittain yli 5000 pientalo- ja rivitalokiinteistöä ja tyytyväisiä kattoasiakkaita meillä on jo yli 25 000. Vesivek on alan tunnetuin brändi yli 15 000 vuosittaisella kattoturvatuote- ja ränniasennuksella. Tyytyväisiä Vesivek asiakkaita on jo yli 200 000. Edelläkävijän rooli leimaa molempia brändejä ja konsernissa työskentelee jo yli 500 työntekijää liikevaihdon ollessa n.80M€. Vahvan kasvun tueksi haemme lisää huipputekijöitä.

Lisätietoja ja hakemuslomake osoitteessa laatupesti.fi