Haemme projektimyyjää Uudellemaalle

Työtehtävä
Myynti
Toimipiste
Nurmijarvi
Haku päättyy
helmikuu 28, 2018

Projektimyyjäksi Vesivekille?
Jos etsit toimistotyötä niin tämä ei ole sinun paikkasi. Jos tykkäät työstä, joka on luonteeltaan liikkuvaa, ihmiskeskeistä ja jossa kontrolloit itse omaa työaikaasi,
voit olla etsimämme tulevaisuuden huippumyyjä.

Hyvä palkkaus
Projektimyyjän työ Vesivekillä on aktiivista ja tavoitteellista työtä, jossa hyvin tehty työ sekä ahkeruus näkyy tilipussissa. Työsuhteen alussa takaamme tietyn palkkatason, ja tuloksellisella myyntityöllä voit päästä todellisiin huippuansioihin.

Perusedellytykset
• Muutama vuosi kokemusta myynnistä.
• Rakennusalan koulutus tai työkokemus on eduksi.
• Ajokortti on välttämätön, sillä työ vaatii liikkumista.

Saat meiltä perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen sekä tuen tehtävääsi.

Odotamme itseluottamusta ja tekemistä
Menestyvien myyjien toiminta meillä on tekemiseen keskittynyttä ja he eivät pelkää olla yhteydessä päättäjiin tai tavoitella uusia asiakkaita omalla aktiivisuudella.

Markkinajohtajan mahdollisuudet
Sinulla on myös mahdollisuus edetä ja kehittyä yrityksen kasvun myötä. Tarjoamme Suomen suurimman toimijan vahvan taustatuen, markkinoiden parhaat tuotteet ja tekijät sekä todella toimivan myyntikonseptin.

Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä!

Hämeen Laaturemontti on Suomen johtava kattoremonttien toteuttaja. Kattosaneerausasiakkaanamme on vuosittain yli 5000 pientalo- ja rivitalokiinteistöä ja tyytyväisiä kattoasiakkaita meillä on jo yli 25 000. Vesivek on alan tunnetuin brändi yli 15 000 vuosittaisella kattoturvatuote- ja ränniasennuksella. Tyytyväisiä Vesivek asiakkaita on jo yli 200 000. Edelläkävijän rooli leimaa molempia brändejä ja konsernissa työskentelee jo yli 500 työntekijää liikevaihdon ollessa n.80M€. Vahvan kasvun tueksi haemme lisää huipputekijöitä.

Lisätietoja ja hakemuslomake osoitteessa laatupesti.fi