Haemme asentajia Keravalle

Työtehtävä
Asennus
Toimipiste
Kerava
Haku päättyy
huhtikuu 30, 2018

Suomessa on yli miljoona pientaloa. Pientaloja on rakennettu paljon 60-, 70- ja 80-luvuilla ja tarvetta palveluillemme riittää. Korjausrakentamisen tarve kasvaa koko ajan saavuttaen huippunsa vasta vuosikymmenien päästä. Suomen johtavana kattojen saneeraajana olemme ylpeitä siitä, että suurin osa kattoremontin teettäjistä valitsee meidät toteuttajaksi. Se kannustaa meitä luottamaan jatkossakin vahvuuksiimme, eli ainoaan kotimaiseen toimitusketjuun, säältä suojaan 1 päivässä –toimintamalliin sekä omiin paikallisiin asentajiimme.

Työtä ympäri vuoden
Yrityksen toimari Kimmolla on asentajatausta ja työkulttuurimme on sen mukainen. Takuuvarma työ tekevälle ympäri vuoden, huominen tiedossa ja selkeät roolit sekä kokenut porukka ja työnjohto.

Hyvä palkkaus
Palkka on miehen mukainen ja kyvykkäille tekijöille riittää myös vastuuta kasvavassa yrityksessämme.

Perusedellytykset:
• Aktiivinen työasenne
• Oma-aloitteisuus
• B-ajokortti riittää, C-ajokortti katsotaan eduksi
• Vähintään 18 vuoden ikä

Ammattilaiseksi oppii tekemällä ja huipulle pääsee treenaamalla!
Työkokemus rakennuksilta tai peltisepän töistä on eduksi muttei välttämätöntä, koska tehtävään annetaan perusteellinen perehdytys. Asennustiimeistä löytyy monenlaista roolia ja kehittymiselle polkuja.

Hae nyt!
Paikat täytetään heti sopivien kaverien löydyttyä!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Tule ja näytä työasenne!

Hämeen Laaturemontti on Suomen johtava kattoremonttien toteuttaja. Kattosaneerausasiakkaanamme on vuosittain yli 5000 pientalo- ja rivitalokiinteistöä ja tyytyväisiä kattoasiakkaita meillä on jo yli 25 000. Vesivek on alan tunnetuin brändi yli 15 000 vuosittaisella kattoturvatuote- ja ränniasennuksella. Tyytyväisiä Vesivek asiakkaita on jo yli 200 000. Edelläkävijän rooli leimaa molempia brändejä ja konsernissa työskentelee jo yli 500 työntekijää liikevaihdon ollessa n.80M€. Vahvan kasvun tueksi haemme lisää huipputekijöitä.

Lisätietoja ja hakemuslomake osoitteessa laatupesti.fi