Ilmainen ränniremontti on iloinen yllätys!

Kesäkuun ensimmäisenä perjantaina, työviikon päätteeksi Vaasan Länsiniityllä melkein valmiissa talossaan asuva Mikko Muhonen vastasi puhelimeen.

Langan päässä soitteli Vesivekin ränniasiantuntija Jarmo, joka kertoi soittelevansa varsin mukavalla asialla: Mikko oli voittanut Vesivekin ränniremontti-arvonnassa taloonsa sadevesijärjestelmät paikoilleen asennettuna – ilmaiseksi. Voitto oli iloinen yllätys niin Mikolle kuin hänen Tina-vaimolleen.

”Tosi hieno homma! Ja myös mukava tapa aloittaa viikonlopun vietto perheen kanssa. Ilmaiset rännit tulivat tarpeeseen,” kertoo Mikko tyytyväisenä.

Mikko kertoo, ettei kovinkaan laajasti kilpailuttanut sadevesijärjestelmiä, vaan luotti kavereihin ja rautakauppiasisäänsä, jotka vakuuttivat, että Vesivek on paras. Valintaansa hän onkin erittäin tyytyväinen.

”Vesivekin rännit on oikein ok-settiä ja asentajat tulivat ripeästi laittamaan tavarat paikoilleen. Homma oli todella nopeasti hoidettu,” kiittelee Mikko Vesivekin toimintaa.

Mikon ja Tinan talonrakennus alkoi kaksi vuotta sitten ja vuosi sitten kesällä päästiin käynnistämään maatyöt. Vuoden aikana tontille on noussut talo ja pari kuukautta sitten Mikko ja Tina sekä heidän lapsensa Eeli ja Enni pääsivät muuttamaan uudenkarheaan kotiinsa. Rakennusprojekti on nyt loppusuoralla ja heinäkuussa kaiken pitäisi vihdoin olla valmista – siis pihat ja terassitkin. Rännitkin on nyt asennettu. Hyvin ansaittu loma ja lepo häämöttää parin kuukauden päässä.

Onnittelut Mikolle ja Tinalle voitosta! Ja onnea myös talonrakennusprojektin loppuunsaattamiseen!

Mikko Muhonen vastaanottaa Vesivekin ränniarvonnan voiton Vesivekin Vaasan yksikönpäällikkö Jarmo Määtältä. Vieressä Tina-vaimo ja Eeli-poika seuraavat tapahtumaa.