Asennus kautta maan yli 100 ammattilaisen voimin

Olemme Suomen suosituin ammattirakentajan kumppani. Vuosittain tuhansia asennuskohteita, takana on miljoonia metrejä laatutyötä. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta.

Asennustakuu 5 vuotta

Kattoturvatuotteiden, tikkaiden ja rännien asennuksella on 5 vuoden takuu. Tuotetakuut ovat tuotekohtaisia. Arvo-alumiinikourulla takuu on jopa 100 vuotta.

Oma tehdas ja tuotekehitys

Oma tuotanto Orimattilassa takaa nopeat toimitukset suoraan työmaalle, erittäin kilpailukykyisen hinnan ja laaduntarkkailun sekä tehtaalla että asennusvaiheessa.

Yli 1500 tuotteen valikoima

Sellaista kohdetta ei ole vielä tullut vastaan, johon Vesivekillä ei olisi ollut ratkaisua. Erikoistuotteet, oma tuotekehitys ja yksilöllinen suunnittelu takaavat toimivan ratkaisun kaikkiin kohteisiin. Meillä on mistä valita.

30 % normaalia paksumpi kuumasinkitys

Vesivekin tuotteissa on sinkkiä 350 g/m2; yleisesti käytössä oleva määrä on 275 g/m2. Vesivekin tuotteet siis kestävä paremmin.

Tuotteet FI-hyväksyttyjä ja VTT:llä testattuja

Kaikki myymämme tuotteet täyttävät viimeisimmät rakennusalan määräykset ja ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä. Iso osa tuotteistamme on VTT:n testaamia.

FI-sertifiointi myös asennukselle – ensimmäisenä Suomessa

Vesivekin tuotteiden lisäksi myös asennustyölle on myönnetty Inspecta Sertifiointi Oy:n FI-sertifikaatti. Tämä oli ensimmäinen kerta Suomessa, kun alan asennustyö sertifioidaan.

Hoidamme reklamaatiot kuin tulipalot

Pyrimme virheettömään asennukseen, mutta täydellisiä emme väitä olevamme. Reklamaatiot hoidamme aina ajallaan ja mukisematta. Asennuksellamme on aina 5 vuoden takuu.

Katso
asennusvideoita

Pintaraapaisu 1500 tuotteen valikoimasta

Yhteistyössä

suomalaista-palvelua-avainlippu

Suomalaisen Työn Liiton tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä.

Rala-pätevyys

Vesivek on RALA-pätevä remonttifirma.

Isännointiliitto_logo

Isännöintiliitto on tehokas jäsentensä etujen edistäjä.

Nouhousalan keskusliitto

Olemme Nuohousalan Keskusliiton kannatusjäsen

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö.